Nasjonal finale i Romania lørdag kveld

romaniaLørdag kveld kl 20.10 CET går startskuddet for den romenske fianlen i Eurosong i Bucaresti Globus Circus. Ca 3500 publikummere vil få plass under den enorme kuppelen når TVR1 skal velge Romanias bidrag til Eurovision Song Contest 2010.

I begynnelsen av januar gikk den 15 mann/kvinne store juryen gjennom de innsendte bidragene og har plukket ut de 16 bidrag som skal kjempe om den gjeve billetten til Oslo i mai.De romenske bidragene som skal ilden er:

Alexa med «Baby»

Paula Seling & Kamera med «It’s not too late

Lulu & The Puppets/»Searching for perfect emotions»

Catalin Josan med «Around around»

Tina G med «Love is war»

Alexandra Ungureanu med «Crazy»

Luminita Anghel, Tony Tomas & Adrian Piper med «Save their lives»

Paula Seling & Ovi med «Playing with fire»

Hotel FM med «Come as One»

Lucia Dumitrescu med «See you in heaven Michael»

Zero/»Lay me down»

Anda Adam & Connect med «Surrender»

Dalma Kovacs med «I’m Running»

Razvan Krivach/»Jack Pott»

Pasager med «Running out of time»

Laura Petrescu & Mihai Preda med «Come Along»

Med 16 bidrag som skal presenteres for det romenske publikum vil nok finalen ta sin tid, men escNorge vil oppdatere våre lesere så snart finalen er over og vinnerbidraget er valgt. Vi vil fortløpende oppdatere våre lesere på informasjon som måtte komme inn i forkant av finalen.Del:
Relaterte artikler