Storbritannia forbedrer sin vinnermelodi «That sounds good too me»

storbritanniaFredag kveld valgte det britiske folk Josh Dubovie og melodien «That sounds good too me» som Storbritannias bidrag til Eurovision Song Contest. Melodien er skrevet av Pete Waterman med tekst av Mike Stock og i dag kan Mike Stock meddele at den versjonen vi fikk høre på fredag vil bli betydelig forandret til finalen i Oslo i mai.

Sangen vil først og fremst bli skrevet om for å passe Josh Dubovies stemme bedre og Mike Stock kan fortelle at de vil ta i betrakning alle de råd og kommentarer de har fått etter fredagens presentasjon av melodien i «Your country needs you». Flere ulike varianter vil bli testet inkludert en versjon med kun piano som eneste instrument.

«Your country needs you» ble bare sett av 2,9 millioner TV-seere mot 6,9 i fjor, noe som er en betydlig tilbakegang. Kanskje det å satse på  nokså ukjente og urutinerte artster ikke var en så god ide, og man får bare håpe at BBC legger mere vekt på kvalitet neste år.

Uansett ser vi fram i mot å høre den endelige versjonen av «That sounds good too me» og så snart den foreligger vil den bli presentert her på escNorge.

Kilde: esctoday.com


Del:
Relaterte artikler