Se og hør Albanias engelske versjon her!

albania I helgen har Juliana Pasha fremført den endelige versjonen av den albanske låta som skal delta i semifinale 1 den 25. mai i Telenor Arena. Her inne kan du se og høre hvordan det var!

Etter en kanskje litt skuffende plassering i fjorårets Eurovision, med tanke på at mange hadde den oppi sitt personlige favorittsjikte, fortsatt Albania med en sterk utvelgelse i Desember. Der ble låten «Nuk Mundem Pa Ty» valgt, fremført av den albanske stjernen Juliana Pasha. Nå har den endelige versjonen blitt fremført, på engelsk! Låten heter «It’s All About You» og både låten og Juliana selv fremstår mer moderne. Som en av få dance-låter i årets Eurovision kan Albania få mye «gratis», kanskje kan de gjør sin beste plassering siden debuten i 2004?

{youtube}qcBwBCEUixs{/youtube}

Vi ønsker Albania velkommen til Oslo i mai og lykke til!

Del:
Relaterte artikler