Vanvittig suksess for Lena

Vinner av Unser Star og Tysklands respresentant til Oslo, Lena Meyer-Landrut, opplever i kjølvannet av den hjemlige seieren en eventyrlig suksess med vinnerlåta «Satellite».

lenemlandrut1

Den har ligget klart i toppen av tyske nedlastningslister den siste uka, og entusiasmen ser også ut til å ha spredt seg nabolandene Sveits og Østerrike. I motsetning til NRK og våre nordiske naboer, sendes de største kanalene i de tyskspråklige landene ikke kodet – og det er ikke utenkelig at den tyskernes Unser Star har hatt gode seertall også utenfor de tyske grensene.

Det forventes at «Satellite» vil gå rett til topps på de offisielle tyske listene når disse blir lansert neste uke. Låta skal allerede ha satt en rekord i salg og nedlastninger, uten sidestykke på tyske hitlister.

Den offisielle videoen av «Satellite» kan du se under.

Sist gang en nasjonal finalelåt ble landeplage i landet, var tilbake i 2006 – da tyskerne sang fenomenet «No No Never» til langt utpå seinsommeren.

Tyskland er forhåndskvalifisert til finalen i Oslo, som ett av de fire store landene.tysklandKilder og bilde: Unser Star offsielle sider, World-Charts, Wiki, Universal
Del:
Relaterte artikler