Tom Dice på 2. plass

«Me and My Guitar» er navnet på sangen Tom Dice skal fremføre i den første semifinalen på Telenor Arena. Den ble presentert tidligere denne måneden, og nå har den altså nådd 2. plass på den flamske hitlisten i Belgia. Det er ikke så overraskende med tanke på at Tom er mest kjent i den delen av Belgia.

Den er på 24. plass på hitlisten også i den andre delen av Belgia, den franske delen. I Nederland har den fått en 85. plass på Topp 100-listen. I følge nettstedet esctoday.com har sangen hans blitt godt mottatt av både det belgiske folket og den belgiske pressen. Mange har nå fått stor tro på den unge artisten.

Dice lærte å spille gitar som barn og begynte låtskriving i tenårene. Når han var 15 år, stiftet han bandet The Dice, og artistnavnet hans var Tom Eeckhout Dice. I 2008 var han med i den flamske versjonen av X-Factor, og der kom han på 2. plass bak Dirk De Smet.

belgia

Del:
Relaterte artikler