Dramaet fortsetter i Ukraina

ukrainaDet ser ut til at dramaet i Ukraina allikevel ikke nødvendigvis er over. Etter at det i går kveld ble avholdt en nasjonal finale, trodde de fleste at kontroversene omkring korrupsjon og andre uhumskheter var over, og at Alyosha skulle representere landet med låten «To Be Free».

Men nå viser det seg at denne låten ble utgitt allerede i 2008, og derfor ikke møter kriteriene fra EBU for deltagende bidrag. Så vil det da være naturlig å anta at bidraget som kom på andreplass i går vil få reise til Oslo. Men det snakkes også om at denne er blitt spilt offentlig før fristen 1.oktober.

Det som ser ut til å være mest trolig akkurat nå, er at bidraget som kom på tredjeplass i gårsdagens finale, Oleksij Matias med sangen «Anheli ne umyrayut», blir ukrainsk representant i Oslo.

 


{youtube}ZR4XvigV0tc&feature=related{/youtube}

Men slik dette har utviklet seg, tør vi ikke å utrope noen vinner før vi har fått den bekreftet fra EBU sin side…

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien