Dårlig stelt i RÚV?

islandDet ser ut til å være dårlig stelt med tanke på økonomien i RÚV, den statlige fjernsynskanalen på Island. Nettavisen mbl.is melder i dag at teamet bak årets bidrag, «Je Ne Sais Quoi», skal arrangere kakelotteri for å finansiere presentasjonen av bidraget. Hvorvidt dette gjelder selve fremføringen i Oslo i mai eller en forhåndsvideo er uklart.


heraDet som imidlertid er sikkert er at både låtskriver Örlygur Smári, korist Pétur Guðmundsson og Hera Björk selv skal bidra med premier til lotteriet. Örlygur skal bake sandkaker, som er det eneste han kan bake, Pétur skal lage salat, mens det enda ikke er klart hva Hera Björk skal lage.

Andre som er interessert i å bidra til prosjektet kan levere kaker/premier hos teamet ved deres egen stand i kjøpesenteret Kringlan mellom klokken 16 og 19 i morgen, onsdag 31.mars.islandKilde; mbl.is

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien