Didrik i søkelyset

Didrik Solli-Tangen går for hjemmeseier i Oslo i mai – men hvordan har i grunnen tida etter MGP-seieren i februar vært for sangfuglen?

På NRK andre påskedag sendes en halvtimes dokumentar om Didrik i «Stemmen fra Telemark», midt mellom påskenøttene og Himmelblå kl 19:45.

didrik11

NRK omtaler programmet slik: «I løpet av et par uker i februar gikk han fra å være en anonym gutt fra Porsgrunn til norsk allemannseie. Vi har fulgt 22-åringen i den hektiske tiden etter finalen i Oslo».

I tillegg har Dagbladet i påskehelga også et portrett av Didrik, både skriftlig og i nett-TV. Påskerelatert, selvfølgelig – men vi får vite litt mer om planlegging og videre oppfølging fremover mot det som kommer til å bli noen hektiske mai-dager i Telenor Arena.

Hele intervjuet kan leses på Dagbladets nettsider (ekstern link).

PS! Oddsen begynner nå å feste seg rundt om på de forskjellige spill-selskapene. Ett av de største, William Hill, har Aserbajdsjan og Israel på lavest odds for øyeblikket, fulgt av Norge, Armenia, Tyskland…. og Serbia!

Kilder: NRK, Dagbladet, bettingchoice.co.uk/Willam Hill. Bilde: Dagbladet

Del:
Relaterte artikler