UK Eurovision Preview Party

Preview_PartyFor tredje år på rad avvikles det årlige UK Eurovision Preview Party på den fasjonable cluben «The Shadow Lounge» i London. Har du veiene forbi den britiske hovedstaden den 2. mai, er dette datoen da festlighetene går av stabelen og er dagen da bristiske ESC og musikk fans kan droppe innom for å oppleve noen av de artistene som skal delta i årets Eurovision Song Contest.

For oss nordmenn huskes showet nok best for Maria Haukaas Storengs deltagelse i 2008, hvor britiske ESC fans hadde Maria som en av favorittene og tippet en topplassering for «Hold on be Strong». I år er det foreløbig Hera Björk fra Island, Niahm Cavanagh fra Irland og Paula Seling & Ovi fra Romania som er de store trekkplastrene og sammen med DJ Dave Simmons skal de sørge for ESC fans skal få sin årlige dose med Eurovision schlagers.

Arrangementet, som er i regi av esctoday.com, er med på å sette London på kartet i forbindelse med promotering av ESC artister og bidrag og regnes for en av de hoteste eventene på «The Shadow Lounge» i løpet av året.

EscNorge vill holde våre lesere oppdatert om flere artister tilkommer. Mer info om UK Eurovision Preview Party, klikk her

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien