Maria ute med ny single sammen med Måns Zelmerlöw

Den 14. juni i år kommer Maria Haukaas Storengs tredje plate. Den inneholder blant annet MGP-sangen «Make My Day» og den splitter nye singlen «Precious To Me» der hun synger sammen med den svenske og ikke helt ukjente artisten Måns Zelmerlöw.

Sangen de to synger sammen var en stor hit på 80-tallet, da med Phil Seymour. Maria har selv uttalt at den kommende plata kommer til å være en «pop-plate» og produsenten er den samme som på forrige plate, nemlig Simen Eriksrud. Maria avviser ikke en MGP deltakelse til, men det blir nok ikke i nærmeste fremtid, har hun selv sagt til en avis.

Sangen «Precious To Me» kan høres her:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien