Langt fra utsolgt

30 000 ledige seter er fasiten for fire av de fem showene i Telenor Arena folk kan kjøpe billetter til. Der selve finalen lørdag kveld ble utsolgt på 20 minutter, er kun 53- av 83 000 billetter solgt for de første showene to uker før det hele braker løs.

Foruten semifinalene tirsdag og torsdag, selges det også billetter til de to såkalte «dress rehearsals» – på godt norsk generalprøver – fredag kveld og lørdag formiddag.

logo2010

Dette er to fullverdige show, som også filmes til bruk for «backup» og reprisene av låtene gjennom hovedsendinga. I tillegg har tradisjonelt juryene brukt fredagens «sending» som grunnlag for sine stemmer.

NRK innrømmer at de har hatt vanskelig å nå ut med at de to nevnte generalprøvene, faktisk er fullverdige «sendinger» – men har også stor tro på at salget igjen tar seg opp de to ukene som nå gjenstår før første semfinale starter.

Billettprisene – via Billettservice (link) – ligger for ale showene på akseptable kr 300,- til kr 600,-. Det bør være en ypperlig anledning for «folk flest» å oppleve showet på nært hold, for deretter å komme seg hjem og se hvordan det hele vil bli seende ut på TV-skjermen.

Kilder: Billettservice, NRK, Aftenposten

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien