Bittekort oppsummering av min dag

Tenkte jeg bare skulle ta en liten oppsummering av hvilke artister som innfridde, hvilke som imponerte og hvilke som skuffet under dagens prøver. Og helt uten å ta i betraktning hvilke sanger jeg selv liker og ikke.

Imponerte meg gjorde Litauen, Armenia og Sverige. Alle disse leverte sceneshow som satt, selv om jeg synes Armenia sitt er VELDIG overdrevet. Og alle disse leverte vokalt nærmest prikkfritt på hver eneste gjennomkjøring.

Omtrent som forventet var vel Sveits, Aserbajdsjan og Ukraina. Ingen av disse sto ut som spesielt bra eller dårlig, men det er tydelig at de har litt å gå på. forbedringspotensialet er til dels stort.

Skuffet gjorde Israel og Danmark, dog av svært forskjellige årsaker.
Israel skuffet fordi jeg hadde voldsomme forventninger, spesielt til Harels vokal. Han virket nokså usikker i flere partier av sangen, men sammenlignet med de fleste andre i dag sang han fantastisk. Men ut fra sitt potensiale gjorde han dessverre ikke det. I alle fall ikke gjennom hele sangen.
Danmark derimot, skuffet uansett forutsetninger. De sang svakt, virket ukomfortable på scenen, rotet med kameravinkler; i det hele tatt. Men det positive er jo da at det kan kun bli bedre…

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien