Dobbeltseier for Norge kan by på budsjett-dilemma

Mye tyder på at en eventuelt dobbeltseier for Norge i Eurovison på Telenor Arena kan føre til store diskusjoner rundt arrangeringen av en ny Eurovision Song Contest på norsk jord.

Hans-Tore Bjerkaas utalte i et portrett for Kampanje Magasin at han nekter å ta på seg alle kostnadene Eurovision innebærer nok engang uten midler fra andre hold.

nfi_66053_050368300_1253724459

Til NRK sine egne sider påpekte Hans-Tore derimot at han ikke nekter kontant å arrangere Eurovision, men at hvis det skulle bli aktuelt må noen andre ta på seg ansvaret å dekke mesteparten av kostnadene en sånn gedigen folkefest innebærer.

Det er forlengst kjent at NRK måtte si ifra seg rettighetene til sendingene av Fotball VM 2010 grunnet kostnadene rundt Eurovision.I tillegg har NRK måttet kutte ut noen av sine fatse tv-programmer for å få råd til å arrangere den årlige musikk-konkurransen.

Mange nordmenn uttrykte også misnøye når årets NRK lisens var høyere enn normalt, og det ble spekulert i om det var Eurovision som også her hadde skylden.

Norge er også i år en av favorittene til å vinne konkurransen, sa da blir det da spennende å se om Norge nok engang må ta fram spanderbuksene for Europa også i 2011.

Vi ønsker uansett Didrik og Norge alt det beste finaledagen 29.Mai på Telenor Arena.


Kilder: Kampanje Magasin, NRK

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien