Etter lunch; Danmark först ut

In a moment like this

Scenen til Danmark er – surprise – blå… Showet er omtrent som i den danske finalen; de starter på hver sin side av den etterhvert så berömte veggen. Det er faktisk ganse effektfullt når de plasserer håndflaten mot den andres på hver sin side av veggen, men der slutter det positive jeg kan si om de danske prövene i dag. Ja, i tillegg til at de bruker catwalken, da; DET liker jeg godt! De avslutter nemlig med å gå helt ut på catwalken, synger slutten på sangen der, og står der i sluttposituren sin! Lyset går også over til hvitt og oransje når de kommer ut dit; en flott effekt!

Ellers er det nemlig ikke mye positivt å melde. Thomas synger nokså falskt på alle gjennomkjöringene, og Christina skriker til dels mer enn hun synger. I tillegg er det problemer med mengden röyk på scenen. Jeg fikk egentlig aldri helt med meg om de syntes det var for mye eller om de ville ha mer…

Alle jeg har snakket med i pressesentet er nå skjönt enige om at hvis de neste prövene ikke går bedre så er det stor mulighet for at denne ikke går til finale. Har snakket med en av de som var redd for at denne kunne komme til å vinne; det er han IKKE redd for etter denne pröven. Men vi får krysse fingre og håpe at de får det til bedre etterhvert, og at dette bare var litt startvansker. Skal bli spennende å höre hva de sier på pressekonferansen.

{youtube}AosJZJcikKA{/youtube}

Nå er det Sveits, og jeg gleder meg IKKE!!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien