Sveits neste

Gullregn; er ikke det giftig?

Her kommer min absolutte sisteplass i år. Jeg finner wivslig ikke ord for hvor gresslig jeg synes dette er. Men nå har jeg fått sagt det, så da er turen kommet til en (i alle fall nokså) saklig og nöytral vurdering av prövene hans.

Michael har med seg fire korister på scenen, tre kvinnelige i flotte, flagrende gylne gudinnekjoler og lange chiffonskjerf de vifter veldig med, og en mannlig som i tillegg til å kore også spiller et trekantet strengeinstrument. Michael selv er kledd i en gyllen tredelt dress, og har skaffet seg skjeggstubb siden sist… Det gjör at ikke ser riktig så fjortis ut som han gjorde för, og det er jo en fordel.

Scenen er lyssatt i – surprise – GULL, i alle fall store deler av tiden. De hengende ballene er tilbake, sammen med tråder med små gullrundinger på. Inntrykket av scenen er nokså stilig, men litt i overkant, kanskje.

Vokalt er det slett ikke bra i begynnelsen. Det går seg heldigvis til litt utover i prövene. Han og koristene er ikke helt samstemte, men også dette ble bedre etterhvert. Til slutt ble dette en helt ok gjennomkjöring der de fikk luket bort litt «smårusk», og hadde jeg bare likt sangen og artisten hadde jeg sikkert värt ganske fornöyd.

{youtube}EbfHlpVDFRM&feature=channel{/youtube}

Nå skal jeg ile avgårde og höre Anna, og da kommer jeg forhåpentlig blid, smilende og entusiastisk tilbake om litt…

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien