Sveriges förste pröver

Nummeret starter med Anna stående alene i spotlighten, med gitaren og mikrofonen. Bortsett fra spoten er scenen nokså mörk, med rödt gulv og litt rödt i bakgrunnen. Utover i sangen blir det rödere og rödere; det er ganske flott, og best av alt; det er ikke blått!! Ved bridgen skifter lyset til hvitt; noe som er MEGET effektfullt!!

Gitaren forsvinner like magisk som i MF, og når andre vers begynner kommer det en lett bris. Anna har med seg fem korister, tre kvinnelige og to mannlige. De står på den halvsirkelformede «broen» i bakkant av scenen, og er kledd i hvitt. På et par av gjennomkjöringene var koristene altfor fremtredende, men det fikk de justert inn veldig bra etterhvert.

Jeg tror det eneste jeg har å utsette på dette nummeret er at hun ikke avslutter ute på catwalken. Det hadde passet så utrolig godt hvis hun hadde gått utover der på det siste refrenget, siden den slutter litt sånn slentrende.

Men alt i alt en vellykket pröve, hun synger feilfritt hele veien, bortsett fra EN eneste tone på siste vers i siste gjennomkjöring, så dette er utvilsomt den beste pröven etter lunch. Og uten tvil det beste nordiske bidraget i år!!

Som sagt; jeg kom tilbake smilende og «häppi»!!

{youtube}Nx7FWXgqoHg&feature=channel{/youtube}

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien