LIVE fra Fornebu – hilsen fra Didrik

Spenningen i pressesenteret og arenaen stiger når det nærmer seg prøvetid for de fem direktekvalifiserte finalistene. Spania gjør seg klare på scenen i dette øyeblikket, og deretter er det Didriks tur til å gjøre sine aller første sceneprøver. Og for en liten stund siden tikket det inn en hilsen fra Didrik på mobilene til de norske presseakkrediterte…

Didrik i garderoben på Telenor Arena: «Nå sitter jeg og venter på min første prøve, og gleder meg som et lite barn på juleaften. Owjeee!»

didrik

Didrik og teamet han skal ha med seg på scenen

Spania har for øvrig nettopp hatt sin første gjennomkjøring. Wivian vil gi en fyldigere rapport om denne litt senere, men førsteinntrykket er at Daniel Diges synger imponerende godt live (han sliter litt på slutt-tonen, men ellers er det prikkfritt).  Cabaret-temaet fra den spanske finalen videreføres med harlekin-dukker og ballerinadanserinner, og Daniel ser ut som om han skal ha på seg hvit skjorte, sølvfargede bukser og sølvfarget vest.

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien