LIVE fra Fornebu – Nederland

Nederland er en skikkelig «guilty pleasure» for meg i år – jeg vet at jeg ikke burde like denne typen låt, men når den drar i gang, klarer jeg ikke å holde meg fra å synge med på «Sha-la-li, sha-la-la». Sieneke stiller i scenekostymet i dag – en hvit blondetopp, store, hvite blondemansjetter og hvite bukser. Hårfrisyren er veldig «tante», men forhåpentligvis ser den annerledes ut i semifinalen. Vokalt er hun på topp – det merkes ikke at hun sliter med en halsinfeksjon og har fått snakkeforbud på pressekonferansene. Hun er søt og blid, men jeg skulle faktisk ønske de ikke filmet henne riktig så mye – hun er veldig i kameraets fokus, og det betyr at vi får se mindre av de morsomme kordamene og figurene som står ved orgelet og gjør gøyale grimaser og bevegelser. De forandrer en del av kameraklippene for hver gjennomgang, men får det allikevel ikke til å sitte helt etter min mening. En grei gjennomkjøring, men jeg skulle ønske jeg var mer overbevist enn jeg er om en finaleplass for Nederland etter å ha sett dette… http://www.youtube.com/user/eurovision#p/u/0/QCGZQV4IuaI.

Nå er det en times lunsjpause før Romania og Slovenia avslutter dagens økt med låter fra semi 2 – og så skal de fem direktekvalifiserte finalistene øve.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien