Noen interessante poenger etter trekningen i går

Her er den «komplette» startlisten så langt (min vurdering kommer nederst);
1:
2:  SPAIN
3: NORWAY
4: MOLDOVA
5:
6: BOSNIA-HERZ.
7: BELGIUM
8: SERBIA
9: BELARUS
10:
11: GREECE
12: U.K.
13:
14:
15: ALBANIA
16: ICELAND
17:
18: FRANCE
19:
20: RUSSIA
21:
22: GERMANY
23: PORTUGAL
24:
25:

Det er enkelte ting som slår meg her;

1) Det er litt synd at Albania og Island trakk startnummer etter hverandre; de hadde nok trengt noen plasser mellom seg for å stå ut fra mengden.

2) Serbia kommer til å live opp mellom Belgia og Hviterussland. Og akkurat dette er det nok Hviterussland som vil «svi for»; Først Tom, som har en ærlig liten låt, så årets gladeste show fra Milan…og så dette glattpolerte, tvers gjennom falske nummeret med disse latterlige vingene…

3) Spennende blir det å se kontrasten  mellom Tyskland og Portugal. Den tror jeg går i Tysklands favør hvis Lena leverer vokalt, for hun har den beste sangen av dem. Gjør hun derimot ikke det er det nok Filipa som vil tjene på det, siden hun synger bortimot prikkfritt hver eneste gang.

4) Jeg har hele tiden syntes fryktelig synd på unge Josh som er nødt til å fremføre den gammeldagse og gørrkjedelige «That Sounds Good to Me»; det er tvilsomt at den høres bra ut for NOEN… Men når han nå er nødt til å starte ETTER tre minutter gresk testosteron…STAKKAR!! Han er nok den største taperen i kveldens trekning…

greece
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien