Svensk lydsurr

svt1testBortsett fra et par småskjær underveis, gikk det meste etter planen for NRKs produksjon under gårsdagens finalesending. Men i Sverige glødet telefon- og internettlinjene gjennom sendingen.

Kommenteringer på begge de største avisene i nabolandet, Expressen og Aftonbladet, ble øyeblikkelig fylt opp av frustrerte TV-seere som skrev om at bilde og lyd var fullstendig usynkronisert. Dvs, at lyden ikke fulgte TV-bildet – noe som gjorde at det hele for mange kunne se om et «dårlig mime-show».

Verken NRK eller SVT har i skrivende stund funnet ut hvor feilen ligger, men det arbeides med saken for å forsikre seg om at problemet er borte på torsdag, da Sverige skal i ilden i den andre semifinalen.

Det var ingen lignende problemer på sendingen her hjemme.

Kilder: Expressen, NRK

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien