Oslo i dag: Onsdag

Etter en fabelaktig kveld var det mange som festet ut i de små timer i natt i vår hovedstad. Enten for å feire at de gikk videre eller for å drukne sine sorger. Men livet går videre og i dag har det vært generalprøver og noen har vært på fjord-sightseeing!

christianradich

Christian Radich, båten de direktekvalifiserte finalistene var på fjord-sightseeing med i dag.

 

Etter en flott aften i går var det igjen tid for prøver og mas, men også mye hygge. Første generalprøve gikk av stabelen klokken 15:00 og du kan lese mer om den i bloggen vår her!

Det har skjedd flere ting i Oslo i dag, blant annet har de direktekvalifiserte finalistene vært på båttur i Oslofjorden med Christian Radich og nettsiden esctoday var med og du kan se noen intervjuer fra turen her: http://www.youtube.com/user/esctodayTV#p/u

Vår egen representant Didrik Solli-Tangen har møtt storfavoritten Safura fra Aserbajdsjan og de har hygget seg, byttet til seg gaver og snakket om å synge duett!

didriksafuraSafura ser sjarmert ut!

Vår alles kjære Alexander Rybak har vært gjest på tysk TV i dag og han fremførte låta til Tyskland, Satellite, sammen med selveste Lena Meyer Landrut!

 

Pressekonferanse

EBU og NRK holdt pressekonferanse tidligere i dag og hadde flere interessante ting å si.

– EBU og NRK er veldig fornøyd med arrangementet i går, alt gikk som det skulle.

– NRK har fått informasjon om at de må fjerne telenor-logoen fra sendingen sin. Den dukket opp under avsløringen av de ti finalistene.

– De avkreftet at det var NRK sin skyld at svenskene hadde problemer med sendingen sin i går. Feilen lå hos SVT.

– Finalen neste år skal avholdes 21. mai, mens semifinalene da avholdes 17. og 19. mai!

– Det skilte 3 poeng mellom 10. plassen og 11. plassen under gårsdagens semifinale. Ett land måtte bare bruke juryen fordi de ikke fikk inn nok telefonstemmer. Ryktene sier at dette, som vanlig, er Albania.

– Hvem som sitter i de respektive juryene vil bli avslørt på fredag.

Klokken 21:00 er den 2. generalprøven, mens den 3. generalprøven vil gjennomføres i morgen, før semifinale 2 braker løs klokken 21: 00!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien