Telenor feiler igjen

telenorarenaEtter fjorårets «stemmeskandale», har Telenor nok en gang gått på en blemme. I gårsdagens semifinale åpnet ikke Telenor linjene før 18 sekunder etter at programlederne sa; «Let the voting begin!. Sannsynligvis har ikke dette fått noen stor effekt på resultatet, men det er allikevel en feil som ikke skal skje.

Hvor mange stemmer som ble tapt på grunn av feilen er ikke mulig å si, men de som stemte fikk ikke beskjed om at stemmen ikke var registrert før slutten av showet.

Ifølge Petter Svaar, pressesjef i NRK, har han ikke mottatt noen reaksjoner fra de andre landene angående stemmeblemmen. Dette sier han til Dagbladet i dag.

Under fjorårets finale var det også kluss med avstemningen, da her i Norge, og ingen telefonstemmer ble registrert. Derfor var Norge sine stemme utelukkende jury-stemmer.

Når det gjelder Telenor-logoen som på ulovlig vis ble vist på skjermen under tirsdagens avslørelse av de ti finalistene, var den fjernet i gårsdagens program og NRK vil derfor ikke få noen videre reaksjoner, hvertfall etter det Medietilsynet uttalte i går.

Kilde: Dagbladet

Del:
Relaterte artikler