Ojojoj – Glow!!

OPPDATERING; «Glow» har nå overtatt 1.plassen på iTunes-lista i Tyskland!! «Satellite» har falt ned til 3.plassen. Dette er nesten helt ufattelig…

itunes-listene for opptil flere europeiske land viser at en av de største suksessene fra Eurovision Song Contest er Norges egne (nei, ikke han…) Madcon, med pausebidraget fra finalen, «Glow». Over 120 mill seere i Europa og ellers i verden så showet på lørdag, og de fleste av disse fikk også med seg pausenummeret.

På mandag meldte itunes at «Glow» er inne på topp 25 i hele 11 europeiske land, på følgende plasseringer;

• 02: Tyskland 
• 02: Norge 
• 02: Spania 
• 08: Luxemburg 
• 10: Sverige 
• 10: Finland 
• 11: Danmark 
• 12: Østerrike 
• 12: Irland 
• 13: Sveits 
• 25: Belgia

Rapporter sier at låten stadig klatrer, i dag er den for eksempel opp to plasser til en 9. i Danmark, bare fra i går! Såvidt jeg har klart å bringe på det rene er det kun vinnerbidraget «Satellite» som ligger bedre an, totalt. Andre bidrag kan ha bedre plasseringer, men ikke i så mange land.

Rene tall for hvor mange nedlastinger som er blitt foretatt av «Glow» vil ikke komme før i slutten av uka, men så langt ligger det an til å kunne bli SVÆRE tall; den har klatret raskere på listene enn det «Beggin'» gjorde, og den endte på 1,1 mill i Europa og ca 0,6 mill i USA. Vi følger utviklingen med stor interesse!!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien