Utenlandske låtskrivere i Melodifestivalen!

I helgen åpnet SVT for innsending av bidrag til Melodifestivalen 2011. Og den store overraskelsen for de fleste er at det i år, for første gang, tillates utenlandske låtskrivere i konkurransen. Forutsetningen er at det er minst en svenske med på laget.

I tillegg har SVT lagt inn et par nye regler som gjelder kun for Melodifestivalen og ikke for ESC. Den første regelendringen er at det innføres en minimumslengde på bidragene; de må være på minst 2 minutter. Den andre endringen er at SVT skal kunne avgjøre hvorvidt instrumentalpartier i bidragene skal fremføres live.

Fristen for innsendelse av bidrag til MF2011 er 21.september.

mf

sverigeKilde; svt.se; poplight.zitiz.se

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien