escNorge: Ett år!

19. juni 2009 ble escnorge.net forsiktig og famlende åpnet for verdensveven for første gang.

Selv de mest engasjerte av oss hadde neppe drømt om at ett år senere, 19. juni 2009, skulle siden ha fått over 800 artikler – og en kvart million visninger av disse.

oneyear

Ideen til escNorge kom fra to hold nokså samtidig: Undertegnede ønsket en liten side som tellet ned mot Oslo-finalen med tidligere finaler, ett år per uke. Deretter dukket Wivian frem fra NRK-forumet, med en kanonade av forslag og ideer. Teamet este ut fra to til tre…. fire! I dag står vi på elleve skribenter og engasjerte medarbeidere.

I juni i fjor var vi svært stolte over at hele 20 personer der ute valgte å besøke oss – i uka!. Det tallet har siden vokst. Veldig! Noe som har gjort at sidene i løpet av året allerede har vært gjennom to store ansiktsløfninger. Det første systemet håndterte rett og slett ikke de store data- og hyggelige besøksmengdene.

I februar ble escNorge registrert som en selvstendig organisasjon i Brønnøysundregisteret. Høydepunktet kom i mai, da to av oss fulgte Oslo-finalen tett på som akkreditert presse!

Nå venter noen «døde» sommermåneder med erfaringsmessig få nyheter. Men ikke stans besøkene hos oss: Artikler vil bli publisert også i ferien, ryktebørsen lever og biografier og annet stoff vil komme.

Men først skal team escNorge (uttales e-s-c….) og trofaste gjester feire seg selv med ettårsdagen. Gratulerer til oss – og gratulerer til alle dere som besøker oss!

escnorgev1

Den første layouten til sidene – juni til november 2009.

Første utgave av dagens versjon – november 2009.

escnorgev3

Dagens versjon – i Oslo-drakten!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien