Fra ESC til sommer-Norge

Sommer er festival- og konserttid, og det er musikk for alle over det ganske land. Det er også en god del artister som har deltatt i ESC som kommer til Norge for å underholde musikkhungrige nordmenn i fjorder og på fjellknatter.

Det startet allerede på onsdag, da Alexander Rybak, som i fjor, deltok i innspillingen av programmet «Allsang på Grensen» på Fredriksten festning i Halden. Også årets ESC-vinner, Lena Meyer-Landruth, skal delta i dette programmet, men ikke før i slutten av juli. Hun skal fremføre «Satellite», og muligens en sang til, på festningen i Halden onsdag 28.juli. Charlotte Perelli dukker også opp i denne programserien, men det er ikke kjent hvilken dato hun kommer.

{youtube}8QSgNM9yNjo{/youtube}

Allerede 23.juli kommer imidlertid en annen av årets deltagere til Sandefjord for å spille, nemlig Jon Lilygreen & the Islanders, som representerte Kypros med sangen «Life Looks Better in Spring». Konserten er, som de fleste sommerkonserter i Norge, utendørs, og Jon og øyfolket uttaler at de håper på sol!

{youtube}2WqbmxbpQ1k{/youtube}

Etterhvert som vi hører om flere ESC-artister dere kan møte på scener rundt om i sommer-Norge vil vi oppdatere denne artikkelen, så følg med!

Jon Lilygreen&the Islanders – Sandefjord – 23.juli
Lena Meyer-Landruth – Fredriksten festning, Halden – 28.juli
Charlotte Perelli –  Fredriksten festning, Halde – dato foreløpig ikke kjent

islanderssofa


Bilde; eurovision.tv
Kilde; tv2.no, facebook.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien