Jostein til sak mot NRK

I starten av dette året gikk Jostein Pedersen hardt ut mot MGP-general Per Sundnes og kalte ham for “Norges dårligste programleder”. En av grunnene til Jostein Pedersen sine krasse utsagn var uenigheter om hvor mange bidrag Jahn Teigen hadde deltatt med i Melodi Grand Prix.

NRK likte ikke Jostein Pedersen sine uttalelser og bestemte seg for å ikke gi Jostein kontrakt enda et år i NRK Nordland som vert på radio om sommeren.Nå varsler Jostein Pedersen at han har sendt saken videre til sin fagforening, og  at han ikke nøler med å ta saken opp til retten.
Jostein mener at grunnlaget for oppsigelsen ikke var god nok og han stiller seg også kritisk til at han fikk først høre om atman ikke lenger hadde sommerjobb på NRK via media
Tone Kunst, distrikdirektør i Nrk Nordland tar derimot det hele med stor ro og fastholder at oppsigelsen hadde en gyldig nok grunn.Kilder: Side2 , Avisa Nordland

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien