MGP 2010: Regler og datofrist for bidrag

NRK offentliggjorde i dag regler og datofrist for innsending av bidrag til neste års norske MGP-finaler.

Foruten de vanlige reglene om originalmateriale og tid m.m, må halvparten av låtskriverne ha norsk tilknytning. Dermed følger NRK samme «prinsipp» som forrige års utvelging – også når det kommer til at «åpne» bidrag vil bli vurdert sammen med inviterte låtskrivere og artister.

Frist for innsending er 1. september, og forslaget/bidraget må innsendes som original lyd-CD. Hovedsamarbeidspartner er stadig Universal Norge. Og ja… Per Sundnes er stadig med, til tross for tidligere rykter om en mulig «fratredelse».

Reglene kan finnes på NRKs  nettsider her.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien