Skriver Mika Storbritannias bidrag i 2011?

MikaMye kan tyde på at BBC virkelig er i støtet allerede. Som escNorge tidligere har rapportert har en intern kilde i BBC hevded at statskanalaen virkelig har fått blod på tann og vil satse på å vinne Eurovision Song Contest i 2011.

Avisen «The Sun» kan melde at BBC er i kontakt med popsangeren Mika og forhører seg om han kunne være interessert i å skrive neste års bidrag for Storbritannia. Kilden i BBC sier: «Det er alltid vanskelig å skrive en bra låt til Eurovision. Pete Waterman prøvde i år men vi kom sisst. Mika skulle ha alle de rette forutsettningene til å lage en suksefull hit. Vi håper han sier ja».

BBC, som aldri starter planneringen av ESC før i desember, er altså allerede igang og det kan derfor tyde på at oppgaven med få fram en potensiell vinnermelodi i år tas alvorlig. BBC har høstet mye kritikk fra britiske TV-seere, som mener statskanalen ikke satser nok og kaster bort lisenspengene på noe som er dømt til å misslykkes. Mange briter mener BBC bør trekke seg ut av hele konkurransen og det har nok vært en oppvåkner for de innvolverte i BBC.

escNorge håper som BBC at Mika takker ja til oppgaven og ønsker BBC lykke til videre i planeringen av ESC 2011.

Nedenfor kan dere oppleve Mika opptre med låta «Rain» på fjorårets Royal Variety Performance.


Kilder: The Sun, esctoday.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien