Star Channel gir seg ikke!

For et par dager siden kunne oikotimes.com avsløre at tre nokså ferske greske kvinnelige artister forberedte seg på å bli Hellas sin representant i Eurovision Song Contest i Tyskland neste år. I tillegg skulle også en stor kvinnelig gresk etablert stjerne være svært interessert.

Katerine_Avgoustakis

 

I dag kunne den upålitelige greske sladder og skandalekanalen Star Channel avsløre i sine hovednyheter at en av disse artistene er Katerine Avgoustakis. Katerine var en av deltagerne og toppfavoritt i årets greske uttagning, men ble disket da hennes bidrag ”Enjoy the day” hadde blitt lagt ut på u-tube lenge før fristen for offentliggjøring av de konkurrerende bidragene hadde utløpt. Vi må derfor utgå i fra at det i så fall er Katerine Avgoustakis som er den etablerte artisten. Siden nyheten kommer fra Star Channel må man ta det meste med en klype salt da kanalen spesialiserer seg på paparazzi journalistikk og er kjent for å tøye strikken betraktelig.

Mange husker nok Star Channel fra tidligere. I fjor drev de ren hets mot Alexander Rybak og i år ble deres TV-team kastet ut av Telenor Arena med politieskorte, da de forsøkte å tappe signaler fra interne monitorer i arenaen for så å sende generalprøven på TV. EBU svarte med å utestenge Star Channel fra Eurovision Song Contest de neste tre årene.. Med andre ord er ikke TV-kanalen en pålitelig kilde, men vi tar med ”nyheten” som en kuriositet i en ellers stille agurktid.

Vakre Katerine kan for øvrig nytes her med sin verson av låta «Ayo Technologi», en sang hun forøvrig vant en av prisene med i Sopot festivalen i Polen i 2009.

{youtube}v_uSsJ7CZSA{/youtube}

 

 

 

Kilde: oikotimes.com, Star Channel

 


 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien