Anne Rimmen til MGP

Anne Rimmen blir den nye programlederen for Melodi Grand Prix, melder NRK idag. Hun tar dermed over programleder-rollen etter søsteren sin, Marte Stokstad, som ledet programmet i fjor. Per Sundnes er fortsatt med.

q53qxoZd3JZIymArRmd8MwuK4KXNH2toQUq8_gfQ07Aw

2011 blir altså Pers femte år som programleder, mens Anne stiller for første gang. Hun har allerede fått råd fra søsteren, som også skal være med, bare ikke foran kamera.

Finalen i MGP går av stabelen 12. februar 2011, med tre delfinaler og en siste sjanse der deltakerene i finalen blir bestemt. Ørland skal huse den første delfinalen, mens Sarpsborg skal ha siste sjansen. Stedene der de to andre delfinalene skal avholdes er enda ikke bestemt.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien