Harstad i søkelyset

Det har egentlig blitt sagt nei minst en gang tidligere- men krefter i Harstad har slett ikke gitt opp håpet om en delfinale i Melodi Grand Prix i byen.

Harstad Tidene melder i dag at kommunen og næringsliv skal ha et eget møte den 1. september om mulighetene for en MGP-finale, med bidrag fra både Dinamo (som produserer showet), næringslivet i regionen og representanter fra tidligere arrangører i Bodø.

harstad

Bekymringen i byen, gjelder først og fremst det økonomiske. Arrangementsmessig har Harstad både politisk vilje og arena til en delfinale. For et arrangement, må næringslivet inn i bildet. Kostnadene som må dekkes vil være på omlag 1,3 mill. kroner.

Det er tidligere klart at Sarpsborg og Ørland allerede er klare som vertsbyer for MGP 2011. Om Harstad blir en av de to siste, blir det kommende møtet en viktig brikke om byen skal føye seg til som arrangørby på nyåret.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien