Hellas – ryktenes høyborg

Det er vel ingen tvil om at når det kommer til spekulasjoner rundt potensielle representanter i ESC så tar Hellas førsteplassen. Vi har allerede tidligere rapportert om StarChannel, som meldte om «tre ferske og en etablert kvinnelig artist» som sannsynlige finalister i den greske nasjonale finalen. Nå er det lekkasjer fra teamene rundt flere artister som tyder på interesse for deltagelse.

 

Den først er Tamta, som har deltatt i den greske finalen en gang før; nemlig i 2007. Da fremførte hun balladen «With Love» uten større suksess. Denne gangen ryktes det at hun heller kommer til å stille med en uptempo, dansevennlig låt. Det skal imidlertid være langt igjen før hun har noe bidrag klart, men det er ingen tvil om at hun vil vise en halt ny side av seg selv i ESC-sammenheng.

{youtube}JQvD7fIUMAg{/youtube}

Det neste navnet som nevnes er Ivi Adamou. Hun skal allerede ha valgt ut den låten hun ønsker å stille med. Det sies å være en «dance pop act», muligens noe a la denne, som hun slapp i mai?

{youtube}WLeOVPTR1t0{/youtube}

Katerina Avgoustakis, Antigoni Psichrami og Eleni Foureira er andre navn som visstnok skal være i gang med arbeidet på sine bidrag.

Andre rykter sier imidlertid at ERT planlegger en finale med kun tre artister, og hvis dette stemmer er det brått litt mange kandidater…men vi er forberedt på mange flere navn og MASSE kontrarykter fra Hellas’ side! 

tamta

Bilde; greekshops.com

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien