Nye låter fra Didrik og Bjørn Johan

didrikbjhUniversal slår i de første septemberdagene i bordet med spesialpriser på en rekke nye, norske låter – derav nye singler både fra Didrik Solli-Tangen og Bjørn Johan Muri.

Bjørn Johan har allerede utgitt en single siden «Yes Man» i februar, med «Circles»  – som ikke ble på langt nær en like stor landeplage som MGP-bidrgaget. For Didriks del, er dette hans første ordinære låt og single siden «My Heart Is Yours».

Begge artistene har jobbet med sine respektive album gjennom sommeren, og Bjørn Johans CD («Airwaves») vil være i hyllene allerede 13. september. Didrik lar nok sitt album vente på seg en stund til, da platekontrakten med Universal ble inngått på et forholdsvis sent tidspunkt.

Der Bjørn Johan Muris «Once Upon A Time» fortsetter trenden med en nesten futuriske pop-stil, er kanskje Didriks nye låt, «Best Kept Secret», en liten overraskelse med sin nesten retro innpakning. Begge låtene kan du høre under – eller kjøpe via Platekompaniet til spesialpris. Låtene er også tilgjengelige i Wimp, men er foreløpig ikke tatt inn i iTunes.

Universal er selve MGP-selskapet i Norge, da de foruten platekontrakter til mange MGP-artister – også har rettighetene til hvert års offisielle Grand Prix-album.

Kilder: Universal, NRK, Platekompaniet
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien