Alexander Rybak fikk nytt Eurovision-trofé

Alexander Rybak vant som kjent Eurovision Song Contest 2009 med hele 387 poeng.

Han fikk i tradisjon tro en Eurovision pokal som et bevis på sin triumf, men få minutter etter at pokalen var overbrakt ble den knust i alt oppstyret.Nå ett år senere har han endelig fått en ny pokal som er formet som en mikrofon.

Det var aristen Kjell Engman som fikk æren av å tildele trofeet til Alexander Rybak.Glassmikrofonen var knekt av på midten, men hva som nøyaktig var årsaken til at det gjeve troféet knakk har man aldri fått en klar avklaring på.

Kilde og bilde: Alexander Rybaks offisielle Facbook profil

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien