Andre delfinale til Florø?

Det spisser seg nå til, i kampen om å få arrangere den andre delfinalen i Melodi Grand Prix 2011. Arrangørene i Florø har fått beskjed om at de kjemper med en annen by, men at de per i dag ligger best an til å få tildelt delfinalen, som skal gå av stabelen 22. januar 2011. Et av hovedproblemene produksjonsselskapet står overfor i denne delen av landet, er rett å slett å komme seg dit.

flora_fraost3_large

 

Dag Hvaring i Dinamo Story, produksjonsselskapet som lager MGP for NRK, sier at de gjerne vil arrangere i Florø og uttaler at det er en flott by og et flott område. Ulempen med å legge konkurransen til Vestlandet og Florø er at det er litt vanskeligere å komme seg dit, men Hvaring sier at det skal de nok finne en løsning på.

Per Øyvind Helle i eventselskapet «Hipp, Hipp Flora» uttaler til NRK at en delfinale i vestlandsbyen vil være en flott måte å reklamere for byen og området på. Han håper derfor på hjelp fra sponsorer, kommune  og fylkeskommunen for å få inn penger til et budsjett som lyder på 3,5 millioner kroner.

Så da gjenstår det bare å se hvor vi skal være 22. januar 2011. Fra før av skal 1. delfinale avholdes på Ørland, Trøndelag, 3. delfinale i Skien, Telemark og sistesjansen i Sarpsborg, Østfold.

Sist gang MGP ble arrangert på Vestlandet var i Stavanger i 2008.

Kilder: NRK

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien