663 håpefulle bidrag sennt inn til DR.

michael 663 sange var der levert til DR i dag, da kl. slok 12:00 og fristen for innsennelse løp ut, for tegning til neste års MGP.Totalt set er det 101 bidrag mere end i år, hvilket kanskje skylles Danmarks endelige resultat i Norge i Mai måned.

Nu ligger der mange timers gennemlytning av alle mottagene sange, en ære som tilfaller en hemmelig jury, ganske som de tidligere år. 6 sange skal findes i den håpefulle bunke, og derutover er der 4 specielt innbudte kunstnere, som DR har givet wildcards på forhånd. I årets utgave av MGP, var opsetningen den samme, men i sisste øyeblik blev det ene wildcard diskvalificert, og plassen gik dervet til en av de bidrag som ellers var sortert fra.

 

Tradisjonen tro, var mange personer mødt personligt op i Dr-byen i Ørestaden, for at overlevere deres forslag, til vinderen i Tyskland neste år. Der mødte både nye og velkennte ansikter op de sisste timer i dag, og igjen i år, er der åpnet for forfattere fra båte inn- og utland. Hvem som kommer gjennem skærene til MGP, og hvem de 4 wildcards gemmer, det vet vi innenfor de neste par måneder, hvor også datoen & vertsbyen vil blive avslørt.

 

Kilde: dr.dk

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien