MGP-eventyret over for Bodø (Oppdatert)

Etter fem år med MGP-delfinaler i Bodø, mener prosjektleder Anne Britt Norø at det er på tide å gi seg.Hun mener arrangementet har gitt Bodø den reklamen det er mulig å oppnå for byen.


Alexander_Stenerud_og_Maria_Arredondo_

Onsdag denne uken, skal politikerne i Bodø diskutere om man vil fortsette med MGP i Bodø eller om man skal legge prosjektet på is.

Om det allikevel skulle gå veien for nok en Bodø delfinale er det ikke avklart om det samme teamet som  har arbeidet med prosjektet de siste fem årene er villig til å fortsette også neste år.

De fleste delfinalebyene for 2011 begynner nå å bli avklart. Både Harstad og Florø  har meldt seg som aktuelle kandidater til en av delfinalene, men hvilken by som får den store æren er enda ikke bestemt.

 

Bodøs femte delfinale som gikk av stabelen 16.februar i år med blant annet Maria Arredondo og Alexander Stenerud, er den mest sette delfinalen noensinne med hele 1.154.000 seere.

 

Oppdatering: På møtet idag Onsdag ble det avklart fra alle hold at MGP i Bodø avikles, alle var enige om at det var den rette beslutningen.

 

Kilder: Avisa Nordland 


Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien