Mitt beste ESC Norge-minne – Endre Fagervold

Endre Fagervold

I forbindelse med at ESC Norge fyller 15 år i år, vil vi de neste ukene presentere alle i Team ESC Norge, slik at dere kan bli litt bedre kjent med oss. Hvordan ble alle sammen entusiastiske fans, hvilke land gjør oss litt ekstra varme om hjertet og ikke minst, hva er det beste minnet fra tiden i ESC Norge?

I dag har turen kommet til Endre Fagervold. Endre ble med i teamet sommeren 2019, og ble en del av MGP-teamet vårt i 2020. Han står også bak ESC-Cupen, der Eurovision-historiens aller beste låt ble stemt frem.

His heart went Boom!

Da jentene i Charmed vant den norske finalen i 2000 og fikk representere Norge i Eurovision i Sverige, satt Endre hjemme på Vinstra og så på. Hjertet begynte å banke litt ekstra av My Heart Goes Boom, og 8 år gamle Endre ble for alvor fan av av Melodi Grand Prix og Eurovision.

Hele greia er så fantastisk!

– Den beste tiden fra escnorge er alle de fantastiske menneskene man får møte. De som følger oss på livestream, alle de fantastiske artistene man har fått intervjue og ikke minst teamet. Det gjør hele greia så fantastisk!

– Ellers synes jeg finalen i Trondheim Spektrum i 2020 var skikkelig gøy! Dette var min første finale, og å få være med på å jobbe med å spre MGP-gleden var helt magisk!

Favoritter

For Endre er det mange land som peker seg ut som favoritter, man han har alltid vært ekstra glad i Malta, Frankrike og Armenia.

Når det gjelder favoritt-låt, synes han at det blir vanskelig å velge en, for det er så mange å velge mellom. Tilslutt ender han opp med å velge Margaret Berger med I Feed You My Love, men lista kunne blitt veldig lang!


Følg med de neste ukene for flere presentasjoner! Neste i rekken er Anita Kolloen.
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien