Fra hyllest til hets

didriks12«Solli-Tangen har alt å vinne, for han har tapt nesten alt allerede. Men ikke dermed sagt at han vinner.» skriver Dagbladet i sin anmeldelse av Didrik Solli-Tangens «Guilty Pleasures».

Om låta «Nighthawk Diner»: «…det høres ut som en deprimert Sondre Lerche med ungdomsskolepoesi og norsk-engelskordbok som prøver å lage en konseptplate om ungkarsliv på Grünerløkka.»

Hva sier det oss om tabloidpressens holdninger til Solli-Tangen? Nokså mye.

Kanskje gjorde Didrik sine feil i mediehåndteringen etter MGP-seieren i februar. Han hoppet etter Wirkola, men han sang også et bidrag som mange nordmenn falt pladask for – og faktisk stemte frem som vår hjemmefavoritt.

Allikevel kan det virke som om «Didrik» heretter har blitt et skjellsord i norsk presse. Ikke bare i norsk presse, men også blant fans og tilhengere etter den skuffende opptredenen i Telenor Arena i mai.

Det gikk ikke så bra med «My Heart Is Yours», men skal resten av karrieren til Didrik felles etter én låt – én (fatal) opptreden?

Nei! Jeg tror Didrik har en lang karriere foran seg. Kanskje ikke som popartist, men stemmen og talentet gjør at dette er en artist med fremtiden foran seg.

Didrik har slett ikke tapt alt allerede. Det er det Dagbladet og andre synsere som skriver og mener. Dessverre er det mange som leser og hører på Dagbladet og synsere…

Stå på videre Didrik, dette har du ikke fortjent!

PS! Anmeldelse av «Guilty Pleasures» kommer i løpet av uken.

Bilde fra TV2

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien