Dragshow i Melodifestivalen 2011

Nok en artist for neste års Melodifestival er nå blitt avslørt: Drag-artisten Babsan, alias Lars-Åke Wilhelmsson, skal fremføre låten Ge mig en spanjor, skrevet av en trio som tidligere har levert MF-materiale for blant andre Jill Johnson, After Dark og Östen med resten.

babsan_i_melodifestivalen_2011

Babsan er en velkjent figur i svensk underholdningsbransje, omtrent som en blanding av Dame Edna og vår egen Flettfrid Andresen. Bak figuren står Lars-Åke Wilhelmsson, som egentlig er utdannet motedesigner. I Babsan-skikkelsen har han blant annet vært barne-TV-programleder på TV4, nattklubbvertinne for gay-shows og freelance-medlem av gruppen After Dark sammen med Christer Lindarw. Babsan kan også fra tid til annen oppleves i fri dressur på forskjellige populære TV-show.

 

Bak bidraget Ge mig en spanjor står trioen Larry Forsberg, Sven-Inge Sjöberg og Lennart Wastesson, som tidligere har skrevet bidrag som blant annet Crazy In Love for Jill Johnson, Hon kommer med solsken for Östen med resten og La dolce vita for After Dark.

Dette er det foreløpig 13. bidraget som er avslørt i Melodifestivalen 2011. Fortsatt er 17 plasser ledige gjennom utvelgelse fra juryen og Christer Björkman, samt to plasser via den pågående webjoker-konkurransen.

sverige

Kilder: poplight.zitiz.se, wikipedia.se
Foto: poplight.zitiz.se/Peter Knutsson

Del:
Relaterte artikler