MGP-artister med julekonserter

Desember er julens måned, det vet også tidligere MGP-artister å sette pris på. Flere av artistene drar nemlig ut på julekonserter over hele landet i disse tider.

Alexander Rybak har vært en travel mann siden seieren i Eurovision Song Contest 2009 og turnert mye i det store utlandet, nå er det tid for å gi Norge litt juleglede med en adventsturne rundt om kring i landet. Han har med seg et storband på hele 11 musikere som skal være med på gi julestemning til det norske folk. Man vil få servert både juleklassikere og en del av Rybaks eget matriale.

Rybak--Christmas-web---Foto-Fredrik-Arff

Elisabeth Andreassen skal i år ut på juleturne med selveste Christer Sjøgren som deltok i melodifestivalen i 2008 med vitaminsprøyten «I Love Europe».Det blir konserter både i Norge og Sverige.

Didrik Solli-Tangen skal også opptre i disse adventstider, han skal bla. ha to konserter i lag med Frelsesarmeen den 28. November i Oslo. Her får man også se den tidligere MGP-deltageren Veronica Akselsen og Helene Bøksle som er aktuell for MGP 2011. Og den 26.Desember skal han ha en konsert ilag med kompisen Alexander Rybak i Elverum.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien