Her er artistene til andre delfinale i Florø

Artistene for den andre delfinalen i Florø er nå sluppet.

Florø-finalen kan se ut til å bli et spennende, ungt og frisk heat – der flere unge artister deltar, mange med erfaringer fra Idol og X-Faktor. Les kort om artistene her (tilfeldig rekkefølge):

logofloro

mimiblixfb1. Mimi Blix: «Allergic»

ble annonsert siste mandag. Ny på scenen, men med modell-bakgrunn skal Mimi opptre med en «fresk» låt av Merethe laVerdi og Kjertil Schei.


babelfishcd2. Babel Fish «Depend on Me»

også denne gruppa ble avslørt sist mandag. Veterangruppe i pop/rock-sjangeren, som hadde stor suksess før tusenårskiftet. Plateselskapsproblemer førte til at karrieren stagnerte, men kvartetten har aldri vært formelt oppløst.


3. Pernille & Marius: «I’ll be Yours»

Pernille & Marius er Pernille Svensen Øiestad og Marius Barhaugen. Låta er skrevet av trioen Ovi Martin, Johanna Demker og Bjørn Lindstøm.

Dette er en «TV2-duett», der Pernille er kjent fra X-Faktor 2009 – og Marius fra finalerundene i Idol 2007.

pernillemarius


hannesorvaagoff4. Hanne Sørvaag: «You’re Like a Melody»

Hanne trenger nesten ikke nærmere presentasjon, etter å ha skrevet flere MGP- og ESC-låter de siste årene. Dette blir dermed hennes debut i konkurransen som artist.


isabellaoff5. Isabella: «Sand»

Idol-deltaker fra siste runde av konkurransen, kom seg der til finalerundene (i likhet med Marius Barhaugen) – og ble kjent for sin særegne stil og stemme og egneskrevne låter.

Isabella Leroy, som hun heter, står selvfølgelig bak bidraget «Sand» selv.


6. Endre: «Oh, Oh (Puppy Love)»

Samsaya (Sharma) og Jarl Aanestad står bak dette bidraget, fremført av 17 år gamle Endre Nordvik.

Å plassere Endre kort er nesten umulig, for til tross for alderen – har han allerede vært med på soundtracks, X-Faktor – og har vært engasjert i MOT og Disney-prosjektet «Friends for Change», sistnevnte bla sammen med Bjørn Johan Muri.

endrenordvikfb


marikaoff7. Marika: «Hungry for You (Gipsydance)»

Spennende artist med bakgrunn for norske TV-seere fra program som Kjempesjansen og Norske talenter. By:larm har hun også vært innom, og bidraget – som er selvskrevet – vitner om hennes fascinasjon for østlige toner og rytmer.

Marika deltok i MGP i 2007.

Diskuter bidragene på forumet!


logofloro

Kilder: NRK, YouTube, wiki, Myspace, offisielle hjemmesider. Bilder:Off + FB

Del:
Relaterte artikler