DR går langsomt frem

michael Kigger man rundt omkring, så er det klart for mange, at små spirer er lagt på hele kontinentet, og at de her før jul, så småt vokser i nogle lande. DR har flyttet neste års begivenhet til slutningen av Februar, hvilket giver mere tid til planlekning, og mindre til forberedeler etter. Men et par små smakebiter er kommet ut for nyligt, uten at det er revolusjonerende.

Først meddelte tv-stasjonen, at scenen fra årets musik-brak i Ballerup, vil blive stående i en uke, da man helgen etter har lakt Børnenes MGP i samme arena, og at scenen dervet vil blive benyttet til de yngre utgaver. Neste nyhet som gled ut, var om verterne til MGP. Mange danskere var nok ikke overraskede over avsløringen av den mandlige programleder, som igjen bliver den populære og sjarmerende Felix Smith, somde seneste 2 år har været halvdel til hhv. Birthe Kjær & Julie Berthelsen.

 

Neste kvindlige partner bliver den lige så populære Lise Rønne, som tidligere har arbejdet med Felix Smith på programmet Rundfunk, og ellers har gjort sig positit bemerket ved tidligere års X-factor, ind til en lille ny satte hende på hjemmefronten i en tid. Nu vender hun retur, både til X-factor, og samtidig til MGP, hvilket hun ifølje DR gleder sig til. Vinnerne av Talent 2010 Copenhagen Drummers, er varslet som en del av MGP 2011, formodentligt som startnummer eller unnerhållning i en av pauserne. DR annonsere også, at Nytårsnat vil MGP 2010 blive genutsendt, så det nye år gås i møte med som blev en sukses.

 
  

Med disse små hyheter, lukkede DR samtidig ned for flere nyheter, og oplyser at de neste nyheter bliver avsløringen av de 10 finalister, som vil komme den 3. februar. Men selvom DR lukker for nyheterne, så kan man jo altid tenke over mulikheterne som ligger, enten innenfor artister elle genre.

 

Som artist – Julie Berthelsen, fjorårets vertinne, som ikke har avvist at ville deltake, og som er populær i Danmark, og ikke minnst i hjemlandet Grønland.

 


  
 
                 

Ved årets Talent 2010, kom en jente ved navn Cecilie Fleur frem, og viste flere gange at hun kunne sætte ørerhængere sammen, og samtidig turde at være anderledes i sin fremtoning – hun kom sig til finalen, og kunne måske blive et bud.

  
         

 

De tidligere deltakere i MGP – Sukkerchok er blevet fornyet, ut er Inez gået, og ind er Simone Cameron kommet, så måske det er en god ny start at tage for dem også, utover at gruppen i forvejen er velkennt i showet.

  

Som genre er der jo meget at velje mellem: etno, pop, rock, osv. Kigger man på det populære, men som nok ikke er alternativer til MGP, så finner man Medina, Burhan G, Nic & Jay + Rasmus Seebach.

   

Er man ved etno, så tenker de fleste nok Aud Wilken i ESC & MGP sammenheng, men det kan jo også blive lik Tørfisk eller sange som Lundeborg Hymnen.

  

Ved et hvert MGP, så er der gerne et par gengangere, et godt bud var måske hende som sidste år blev diskvalifiseret i sidste øyeblik: Zindy Laursen. Bare for at nævne et par eksempler fra dette års konkurranse, så er der Kaya Brüel, Silas Holst, Bryan Rice & Jens Marni – som alle viste hver sin genre.

    Kilde som grundlag for artiklen: DR.dk

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien