Emmy for Armenia på tredje forsøk

armeniaSpekulasjonene har lenge gått rundt mulighetenen for at det ville bli Emmy for Armenia i 2011, og i dag kom bekreftelsen; det blir 26 år gamle Emmy Bejanyan som skal overta stafettpinnen fra Eva Rivas.

Emmy er en av Armenias største popstjerner, og hun har tidligere forsøkt å få representere landet i ESC ved to anledninger; i 2007 og 2010. I 2007 stilte hun med sangen «You’ve Done It», og i årets utvelgelse fremførte hun «Hey» sammen med Mirhan, en annen superstjerne i Armenia.

Fra og med i dag åpner det nasjonale tv-selskapet også for innsendelse av potensielle bidrag. De endelige kriteriene for låt og låtskrivere er enda ikke offentliggjort, så foreløpig er det ingen begrensninger på språk for sangen og nasjonalitet for opphavsmennene.

Kilde; belgovision.com, esckaz.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien