Artister og titler til første delfinale

islandOm en uke er det første delfinale i Söngvakeppni Sjónvarpsins, og i dag kom endelig offentliggjøringen av artistene og låttitlene til de fem konkurrerende bidragene. De to øvrige delfinalene finner sted lørdag om henholdsvis to og tre uker.

Startfeltet lørdag 15.januar ser slik ut;
Erna Hrönn Ólafsdóttir – Ástin mín eina (Arnar Ástráðsson)
Böddi og JJ Soul Band – Lagið Þitt (Ingvi Þór Kormáksson)
Pétur Örn Guðmundsson- Elísabet (Pétur Örn Guðmundsson)
Hanna Guðný Hitchon – Huldumey (Ragnar Hermannsson)
Haraldur Reynisson – Ef ég hefði vængi (Haraldur Reynisson)

Det er noen litt kjente fjes i denne første delfinalen, i flrste rekke Erna og Pétur. Erna har har koret for flere av Islands bidrag i ESC, blant annet for både Yohanna og Hera de to siste årene, og hun deltok i Söngvakeppni Sjónvarpsins som solist i 2007 med «Örlagadís».  Pétur skal fremføre et av to bidrag han selv har skrevet. Han har tidligere koret for Island fire ganger i ESC; i 2000, 2006, 2008 og 2010.

Denne artikkelen oppdateres når vi har ytterligere informasjon om artistene.

Kilde; rúv.is

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien