Frankrike jobber stadig for deres artist

frankrikeBlannt nogen av de sisste, som har bekreftet sin deltakelse for det neste Eurovisjons Grand Prix var vertslandets ene nabo, Frankrike. Det som vil bli den 54. av slagsen for tricoloren, vil vise om det 5-doppelte vinner landet vil klare sig bedre end de sisste års forsøk.

Ifølje den franske fan-site Eurovision-fr.net var det sat til, at en nasjonal konkurranse skulle introduseres igjen fra 2012, likesom at man før har haft dette set up. Man forsøkte umiddelbart at fremskynde dette til 2011, for atter at tage hul på en nasjonal konkurranse, hvilket man før har gjort med sukses, bl.a. i årene 1976-1981, hvor 1 første plass, 1 andra plass & 3 tredie plasser tok 5 av de muligheterne.

 

Men planlegning tager tid, og det ser nu ut som om, at man ikke kan nå at planlegge ferdigt & avholle en nasjonal konkurranse, inden at EBU’s deadline utløper den 31. mars. Adskillige tv-stasjoner har gjennem årene vært ansvarlige for at finne representanten i Frankrike, og for 2011 er det atter en gang France3 som får ansvaret, der er nu blot at vente og så, hvad de finner frem av muligheter, når deres representant skal veljes. 

Kilde: Eurovision-fr.net,  Esctoday.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien