Maria er «Glorious»

Nå er det ikke mange ukene til ski-VM braker løs her i Oslo. Under den direktesendte idrettsgallaen i går ble det annonsert at det er Maria Haukaas Mittet som synger VM-sangen i år. Hun urfremførte der sangen til stor applaus fra hele idretts-Norge.

Sangen heter «Glorious», og den handler naturlig nok om det å kjempe for å nå sine mål uten å gi opp.

«Glorious» er skrevet av Hallgeir Rustan, Ronny Wikmark og Anne Judith Wik. Rustan er også mannen som valgte ut Maria til å synge sangen. Han begrunner valget slik; «Låten krever en vanvittig god vokalist, og Maria passer perfekt. Hun har power på de høye tonene og fylde i de lave partiene».MariaHM

Kilde; oslo2011.no
Bilde; Sony Music Entertainment

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien