Regelendring på Malta stopper Chiaras fjerde forsøk

Ryktene sier at Chiara hadde et sterkt ønske om å delta i den maltesiske uttagningen til Eurovision Song Contest 2011 i Düsseldorf. Nå viser det seg imidlertid at en endring i reglene for «Malta Song For Europe» setter en stopper for den erfarne ESC-artistens ønske.

chiara

 

For en tid tilbake rapporterte vi om at det har kommet en regelendring i den nasjonale uttagningen på Malta, som innebærer at artister som har representert landet i ESC blir ilagt en «karantene» på tre år. For 2011 betyr det at Morena, Chiara og Thea Garrett ikke kan delta. Tidligere var denne karantenen på bare et år.

Ryktene sier også at den sangen som i utgangspunktet var tiltenkt Chiara nå skal fremføres av Raquela. Bidraget heter «If I Could Do It All Again»… En passende tittel for en artist som allerede har deltatt i ESC tre ganger tidligere?

Som alltid; I’ll keep you posted!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien