Nikki Kavanagh og Don Mescall til irsk finale

irlandDen irske nasjonale allmenkringkasteren RTE kunne i dag offentliggjøre at Nikki Kavanagh og Don Mescall er valgt ut til den irske nasjonale finalen.

 Nikki Kavanagh, som hadde æren av kore sin navnesøster Niamh Kavanagh på Eurovisionscenen i Oslo i fjor, er en etablert korist i RTE og har hatt en mengde konserter med The RTE Concert Orchestra & The Modern Gospel Ensemble . De har turnert i Ireland, i Europa og De forende Arabiske Emiratene. Hun er også utdannet make-up artist og har jobbet med TV-reklame.

Don Mescall er en meget kjent musiker og komponist og er synonym med akustisk musikk av høyeste kvalitet.  Han er regelbunden gjest på det irske “The Late Late Show”, hvor de irske melodiene skal presenteres, og hans musikkstil kan sammenlignes med Paul Simon, Jackson Brown eller en laid-back Springsteen.

Don Mescall har videre skrevet låter for Boyzone, The Backstreet Boys og Ronan Keating m.fl. Han har de siste par år drevet med ulike musikalske prosjekt og deler sin tid mellom Ireland, UK og USA.

Den irske nasjonale finalen går av stabelen i programmet “The Late Late Show” den 11. februar.

Kilde: oikotimes.com, esctoday.com, RTE.irDel:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien